Renessanse brudekjoler – et eventyr bryllup

Posted on Updated on

Alle kvinner ønsker den mest minneverdige og romantisk bryllup mulig. Det er en brudekjole som gjør dette mulig å gjøre med svært liten innsats. Den distinkte utseendet til en renessanse brudekjole skiller det fra andre stilarter. Disse kjoler er en påminnelse om skuespill av Shakespeare eller de kongelige domstolene i århundrer siden. Disse brude kjoler er vanligvis funnet i hvite og kremfarger.

Renaissance brudekjole

Bildet av brudekjole 2015, Bridesire

Kvinner begynner deres bryllup planer så unge jenter når de drømmer om å ha den perfekte eventyr hendelsen. Noen bryllup noensinne leve opp til de levende forventninger til et bredt eyed barn, men du kan fortsatt ha seremonien av din drøm takket være Renaissance stil brudekjoler. Disse kjoler du å gå tilbake til de planene du hadde en liten jente, og bringe dem til liv.

Denne gamle verden stil er en svært gjenkjennelig type antrekk. Ingen annen type kjole kan matche elegansen denne type kjole inspirerer. Selv om det varierer avhengig av designeren, fortsatt holder hver og en tro mot de grunnleggende designelementer som gjør det til en renessanse stykke.

Selv om det er mulig å finne dem ermeløs, har romantisert versjon lange ermer som slutter med en fakkel om håndleddene. Denne slanke stylet kjolen passer tett på overkroppen og langs midjen. Bodice er veltalende dekorert med små silke blomster og intrikate perle arbeid. Flere ganger enn ikke fargen er elfenben hvit eller lys krem. Det har vært versjoner funnet som var jeger grønn eller kongelig lilla.

Den lave hang foran er gjort på en smakfull måte. Baksiden av kjolen kan være enten åpen rygg eller være lukket og toppet med en hvelvet liten krage. Når baksiden av kjolen er lav er det alltid gjort smakfullt. Noen bruder vil også plukke blonder støttet kjoler eller bundet gitter arbeid.

Den over drapere vil legge til kjolen på sidene og vil fortsette inn i en overdådig tog til å følge i fotsporene til bruden. Den over drapere kan være laget av en sølv metallic mesh eller en nydelig silke organza. Annen pynt kan omfatte shimmer gnisten og et nettverk av fine perler som gir en spesiell skjønnhet kjole.

Om drømme minner om Romeo og Juliet eller en remake av et kongelig bryllup, vil du uten tvil gjøre det riktige valget å gå ned midtgangen i en fantastisk og virkelig inspirert kjole, sammen med brudepiker i vakre brudepikekjoler. Du vil finne velge fra de forskjellige stiler tilgjengelig i renessansen brudekjoler for å være en ekte glede som vil høyne romantikk din historie bok bryllup.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *